Jaaaa, mijn hardloopblog is online

Posted in Persoonlijk by

Run My Way - running

Jaa, mijn hardloopblog is online! Waarom een hardloopblog? Nou, dat zal ik eens even uitleggen.

Al een tijdje loop ik met de gedachte om te gaan bloggen, maar waarover? Ik had eigenlijk nooit iets wat ik écht leuk vond, totdat ik (na een jaar) verslaafd begon te raken aan hardlopen en een hardloop-Instagramaccount aanmaakte. Wat ik zo leuk hieraan vond is dat er echt bizar veel hardlopers zijn over de hele wereld. Ik vind het ontzettend tof om te zien dat andere mensen ook zo into het hardlopen zijn en dat er zoveel hardloop-accounts bestaan. Voor mij een inspiratiebron. Want als ik een keer geen zin heb om te gaan hardlopen, of m’n pace is vreselijk: dan check ik gewoon weer even mijn tijdlijn en kan ik er weer tegenaan!

Nadat ik ongeveer 500 volgers had (binnen twee maanden!) op Instagram wist ik het zeker: een hardloopblog, daar kan ik veel uithalen! Voordat ik deze blog ben gestart heb ik eerst mijn doelen voor mijn blog opgeschreven, want zonder doelen kan je niets. Mijn visie met deze blog is met name: andere (niet)hardlopers enthousiast maken om te gaan hardlopen. Hoe wil ik dat gaan doen? Mijn hardloopblog wil ik niet alleen over mij laten draaien, ik wil andere inspirerende hardlopers van over de hele wereld aan het woord laten op mijn blog. In principe is de standaardtaal van mijn blog Nederlands, maar deze blogs wil ik ook in het Engels plaatsen. Wat dan nog meer? Hardlopers zijn grote eters weet ik uit ervaring. Nu wil ik niemand opzadelen met één of ander dieet, maar ik wil wel wat leuke gerechtjes plaatsen die én gezond én vullend zijn.

Mijn visie met deze blog is met name: andere (niet)hardlopers enthousiast maken om te gaan hardlopen.

Daarnaast wil ik uiteraard hardlooptips met je delen en wat persoonlijke verhaaltjes over niet alleen hardlopen, maar ook over ‘het leven’. Ik zou ook geen hardloper zijn als ik niet meedeed aan hardloopwedstrijden. In de rubiek ‘Run my way to …’ deel ik mijn voorbereiding op zo’n race. Ik wil elke week eindigen met ‘my running week in pictures’ waarin ik jullie meeneem naar mijn trainingen. Ik probeer zo vaak mogelijk te bloggen! Denk je nu: oh, dat wil ik ook graag zien op je blog, vul dan mijn contactformulier in of plaats hieronder een reactie.

Veel leesplezier!

Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

You may also like