My Running Week in Pictures #4

my running week in pictures

Vorige week kampte ik met een blessure die ik de week daarvoor heb opgelopen. Balen. Maar ik zou geen echte ‘running girl’ zijn als ik desondanks toch ging hardlopen. En dat deed ik, want: ik heb een startbewijs gewonnen via Fit With Marit en Subway om mee te doen aan de 10K tijdens de Nacht van Groningen. Hoe ik me hier deze week op voorbereid heb? Dat lees je in deze blog!

Dag 1 – Interval Training met de Subway Running Club

training-subway-running club

Ben je me al tegen gekomen op de blog van Fit with Marit? Ik had me aangemeld voor de Subway Running Club. Ik wilde dolgraag een startbewijs voor de Nacht van Groningen winnen. 10 kilometer in mijn eigen stadje, dat leek me wel wat. Vorige week maandag kreeg ik het goede nieuws dat ik (samen met 9 anderen) een startbewijs, training, broodje bij de Subway en #teamfitwithmarit t-shirt had gewonnen. Woehoe! Ik was super blij. De training was afgelopen woensdag. Samen met vier andere sportieve hardloopmeiden gingen we naar het Noorderplantsoen voor een pittige interval training van Marit zelf. Daarna verzamelden we weer bij de Subway voor een heerlijk broodje Chicken Terayaki. Zeker een aanrader. Ondanks mijn blessure liep ik best lekker. Ik had mijn enkel ingetapet en van tevoren een ibuprofen genomen, zodat ik niet teveel last had. Het rondje intervallen deed ik dan ook met een pace van ongeveer 5:25, waarbij ik 300 meter snel liep en 100 meter dribbelde.

subway-running-club

Dag 2 – Duurloop

my running week in pictures

Vrijdag was het zulk lekker weer. Ik kon onmogelijk niet mijn hardloopschoenen aantrekken. Ik ging daarom al vroeg in de ochtend de deur uit en liep een lekkere 10 kilometer. Tussen door heb ik nog een klein buitje gehad, ongeveer bij 8 kilometer. Ik baalde op dat moment enorm, maar eigenlijk was het best verfrissend. Ik liep naar het park en liep daar een rondje langs het water. Echt geweldig liep ik niet. Mijn enkel deed af en toe nog wel pijn, maar dit negeerde ik. Na het hardlopen ging ik direct in de trein. Een weekendje carnaval in het Zuiden van Nederland was wat ik op de planning had staan. Inmiddels ben ik wel weer een beetje bijgekomen, maar wat was dit gaaf zeg. Ik kom zelf uit het Noorden van Nederland en had carnaval nog nooit op zo’n manier meegemaakt. Eén groot feest met heel veel gezellig mensen.

my running week in pictures

Wie doet er nog meer mee aan de Nacht van Groningen?

27 februari 2017
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Run My Way - Race verslag: Nacht van Groningen 10K - Run My Way

    […] Nou, zo heet ik niet. Maar, ik was wel deel van de Subway Running Club! Zoals ik al in een vorig blog heb verteld heb ik door Fit With Marit een startnummer gewonnen voor de Nacht van Groningen. Dus […]

    5 maart 2017 at 10:57 am
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    You may also like