Review: Avanca S1 Sport Headset

Posted in Hardlooptips by

review-avanca-headset

Grote kans dat je ze op mijn Instagram-account al regelmatig hebt gespot: de Avanca S1 sport headset. Ik heb ze inmiddels al ongeveer een jaar in mijn bezit en ik kan nu echt niet meer zonder! Deze headset is niet alleen praktisch, het geluid is ook echt top. In deze blogpost geef ik je redenen waarom dit de ideale headset is om mee hard te lopen. Nieuwsgierig?

avanca-s1-sports-headset

Waarom de Avanca S1 Sport Headset?

Toen ik begon met hardlopen liep ik zonder oordopjes. Dit begon na een paar runs al te vervelen. Ik ging daarom maar met mijn iPhone oordopjes hardlopen. Ik irriteerde me enorm aan deze dingen, want de dopjes bleven nooit goed in mijn oren zitten als ik bewoog en ik zat altijd in de knoei met het draad. Mijn moeder had nog oordopjes met zo’n klemmetje die je om je oren kunt doen liggen. Deze gingen mee tijdens een run, maar waren nog irritanter dan mijn iPhone oordopjes. Toen moest ik op zoek naar iets anders. In de Glamour van vorig jaar januari stond een interessante aanbieding. De Avanca S1 Sport Headset was net op de markt gebracht en kostten nu slechts €34,95 (incl. verzendkosten). Dit kon ik natuurlijk niet laten liggen en ik bestelde de headset via Alles Mobiel.

Waarom ik zo’n grote fan ben…

Al na de eerste run met mijn nieuwe headset was ik super blij. Ik kon ze gemakkelijk koppelen aan mijn iPhone via bluetooth. Spotify én mijn Nike Run Club App werken gewoon tegelijk! De kwaliteit is ook super. Zelfs als ik een foto maak tijdens mijn run en mijn headset dus ongeveer 4/5 meter verwijderd is van mijn telefoon hoor ik nog muziek. Met één knopje gaat hij aan en de volume regel ik via mijn telefoon. Ik heb nooit last van irritante draden en de headset blijft perfect zitten. Wat ik ook doe! Zelfs met mijn hoofdband heb ik nog uitstekend geluid. Mijn moeder heeft ze inmiddels ook en is net zo’n grote fan als ik geworden.

Wil jij ze ook?

De Avanca S1 Sport Headset is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost nu €49,95. Je kan kiezen uit een witte, blauwe, zwarte, oranje, gele of roze headset. Meer weten? Kijk dan op de website van Avanca Products!

17 februari 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

CommentLuv badge

You may also like